Κατηγορίες

Αποστολές και Επιστροφές

Αποστολή της παραγγελίας σας

 Η αποστολή της παραγγελίας σας γίνεται εντός μίας ή δύο εργάσιμων μέσω ΕΛΤΑ εφόσον τα προϊόντα είναι διαθέσιμα στο μαγαζί μας. Στην περίπτωση που δεν είναι, μπορεί να υπάρξει καθυστέρηση 2-3 ημερών μέχρι να φτάσουν στο μαγαζί μας.

Εντός Αττικής παρέχεται, χωρίς παραπάνω χρέωση, η δυνατότητα αποστολής στο σπίτι μέσω ταχυμεταφοράς, ενώ για περιοχές εκτός Αττικής υπάρχει η δυνατότητα με παραπάνω χρέωση.

Το κόστος αποστολής διαμορφώνεται με βάση το συνολικό βάρος της παραγγελίας. Θα σας συμβουλεύαμε για αυτόν το λόγο να συγκεντρώνετε όσο το δυνατόν περισσότερα προϊόντα σε μία παραγγελία, καθώς είναι πιο οικονομική η αποστολή τους. 

  • Εντός Αττικής : 3 ευρώ έως 2 κιλά, και για κάθε επιπλέον κιλό υπάρχει επιβάρυνση 1,2 ευρώ για κάθε κιλό
  • Εκτός Αττικής και όχι σε δυσπρόσιτες περιοχές:  3 ευρώ έως 2 κιλά, και για κάθε επιπλέον κιλό υπάρχει επιβάρυνση 1,2 ευρώ για κάθε κιλό
  • Δυσπρόσιτες περιοχές:  10 ευρώ έως 2 κιλά, και για κάθε επιπλέον κιλό υπάρχει επιβάρυνση 3,4 ευρώ για κάθε κιλό

Παρέχεται και η δυνατότητα πληρωμής μέσω αντικαταβολής με έξτρα χρέωση 3 ευρώ.

Επιστροφές

Στην περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν είστε ευχαριστημένος από τα προϊόντα μας σας δίνεται η δυνατότητα επιστροφής, σε περιπτώσεις που:

  • Δεν έχει ανοιχτεί η συσκευασία του προϊόντος.
  • Το προϊόν είναι ελαττωματικό.
  • Επικοινωνήσετε μέσα σε μια εργάσιμη από την παράδοση του προϊόντος.

Στην περίπτωση των βιβλίων επιστροφές γίνονται δεκτές στην περίπτωση που το βιβλίο είναι κακέκτυπο από τον εκδότη, και επικοινωνήσετε μαζί μας εντός 24 ωρών. Η αντικατάσταση γίνεται με άλλο αντίτυπο του βιβλίου.  Σε κάθε άλλη περίπτωση επιστροφές δεν γίνονται αποδεκτές, ωστόσο επιθυμούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιοδήποτε παράπονο ώστε να προσπαθήσουμε να βρούμε μια λύση που να σας ικανοποιεί.